Vaše příspěvky

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

Jarní párty plná zdraví

Renata Černá, 29.04.2015
Dobrý den, děkuji za bezvadnou sobotní akci a dnešní zaslané recepty. Vzhledem k mému pozdnímu studiu na VŠ a zkouškového období, musím řádně situaci zmapovat a pokusím se najít nějaký vhodný termín kdy bych se zúčastnila "měření" neboť by byla škoda tuto příležitost nevyužít. Hezký den Renata Černá

Dobrý den, paní Černá,

velice Vám děkuji za veškeré informace. Těší mne, že jste si odnesla příjemné pocity. I pro mne to bylo velice milé setkání a odcházela jsem nabitá energií.
 
Téma výživa je nesmírně široké a s každým je lepší vše řešit individuálně. Proto jsem pro Vás připravila akci na květen, kdy se můžeme setkat osobně. Samozřejmě pokud by Vám nevycházel čas v květnu kvůli škole, myslím, že můžeme udělat výjimku a přesunout termín na červen. Není to tak dávno, co jsem si také dostudovávala při práci a mám pro Vás veliké pochopení.
 
Držím Vám palce u zkoušek!  
 
Přeji krásný den!
 
S pozdravem
 
 
Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce

 

Jarní párty plná zdraví

Jana Librová, 29.04.2015
Dobrý den, mnohokrát děkuji za skvělou párty a zaslané informace a recepty. Byl to moc pěkný a zajímavý sobotní podvečer... a jak jsem napsala v dotazníku.... Šla bych znovu...opakování je matka moudrosti.:-) Budu se těšit na další akci, kterou, jak věřím, určitě uspořádáte. Člověk a jeho strava... to je obrovské téma. Díky moc, Jana Librová

Dobrý den, paní Librová,

velice mě těší Váš názor a děkuji za něj. Jak jste řekla, člověk a výživa je široké téma a myslím si, že ani celý den by nám nestačil, abych Vám předala všechny zajímavosti a informace. Samozřejmě plánujeme další akce na léto, jak jinak než grilování a zdravé tipy na přípravu chutných jídel. Budu ráda, když se i nadále zúčastníte. O akci Vás budeme včas informovat.
 
Také nezapomeňte využít naší speciální nabídku pro Vás - měření složení těla včetně následné konzultace - v květnu zdarma. Každý má jiný životní styl a s každým je lepší si popovídat individuálně. Na přednášce jsem bohužel neměla na všechny Vaše otázky dostatek času, proto jsem zvolila tuto možnost mě později osobně zkontaktovat.  
 
Ještě jednou Vám děkuji za Váš zájem a těším se na příští setkání.
 
S pozdravem
 
Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce

 

Solarko

Petra, 17.09.2014
Díky za odpoběv, škoda, že jsem Vás nenašla již letos..po Novém roce určitě zajdu. Pěkný den.

solarium

Petra , 12.09.2014
Dobrý den, je Vaše solarium Turbo? Děkuji

Dobrý den paní Petro, 

naše solarium turbo není, ale je to profesionální přístroj, který splňuje nejpřísnější evropské normy o soláriích, aby nedocházelo k poškození kůže.
Díky novým trubicím se naše solarium může rovnat turbo soláriím.
 
Neváhejte využít naši akční cenu 100 minut za 450Kč
 
S pozdravem Honza

Cvičení

ARIES, 27.06.2014
Děkuju všem zůčastněným za včerejší cvičení a těším se na další! Přeji hezký víkend ;-) Honza

Letní cvičení

Helena, 26.06.2014
Dobrý den, velmi mne zaujala Vaše nabídka venkovního cvičení - chci se zeptat, jestli musím předem volat a zarezervovat si místo, nebo zda stačí jednoduše přijít v 17.30 k Vám. Kolik stojí hodina cvičení? Díky za odpověď, Helena - Česká Skalice P.S. Cvičí se za každého počasí - to léto je "nějaké divné ..."? H.

Dobrý den paní Heleno,

určitě je lepší si zavolat  a zarezervovat si místo. Cvíčení probíhá za každého počasí, ale v případě nepříznivého počasí jsme, co se prostor týče kapacitně omezeni, proto je vždy lepší si místo rezervovat na tel.: +420 724 108 500. Zaváděcí cena cvičení je 40Kč.

Příjďte si s námi dnes zacvičit, začínáme v 17.30

Těšíme se na Vás

S pozdravem Honza

Poděkování

Lenka 17.6 2014, 17.06.2014
Chtěla bych poděkovat týmu výživových poradců za trpělivost při začátcích proteinové diety.Bez nich bych to nikdy nedokázala shodit tolik kilo.Cítím se výborně a všem kdo váhá vřele doporučuji.

Dobrý den Váš úspěch nás moc těší a jsme velice rádi, že jsme mohli být součástí Vaší proměny.

S přáním hezkého dne Honza

formování

Andrea, 30.05.2014
Dobrý den, nepotřebuji ani tak zhubnou jako spíše formovat postavu (180cm/77kg) Jedná se o stehna a břicho. Jaká procedůra by pro mě byla vhodná a za jak dlouho jsou vidět výsledky? děkuji Andrea

Dobrý den,

 co se týče formování postavy doporučoval bych lymfodrenážní přístroj EXIMIA a nebo kavitační přístroj MED CONTOUR. Samozřejmě bychom museli daný problém vidět a podle toho zvolili konkrétní procedůru. Počet ošetření záleží na rozsahu daného problému.

Kontaktujte nás prosím telefonicky, abychom si domluvili konzultační schůzku, kde Vám vše rádi vysvětlíme a ukážeme.

 

S pozdravem Honza

Solarium

Jana, 01.05.2014
Dobrý den, velmi mne zaujala nabídka solária ( hlavně cena 4,50 Kč ) - chci se zeptat na otevírací dobu, kdy mohu k Vám na solárium docházet. Je možné i v odpoledních hodinách. Díky za odpověď. Jana, Česká Skalice

Milá Jano,

cena solária 4,5Kč/min je podmíněna koupí permanentky na 100 min. Provoz solária je denně od 7,00 do 15,30 hod. V pozdějších odpoledních hodinách je nutné si  předem zavolat.

S pozdravem

Pavlína

Analýza tělesné skladby těla

Lenka Škodová, 25.03.2014
Dobrý den, ráda bych věděla zda je u vás možná analýza tělesné skladby těla a kaliperace, také fyzickou zdatnost. Od ledna se snažím o hubnutí, ale moc se mi nedaří. Měřím 160cm váha 65kg problémové partie břicho a boky Začala jsem hodně cvičit i běhat, ale asi něco dělám špatně Proto žádám o radu Děkuji Lenka

Dobrý den paní Škodová,

 analýzu tělesné skladby u nás provadíme na speciálni bioimpedanční váze N20, ale měření podkožní řasy a testy fyzické zdatnosti bohužel ne.

Co se týče Vašeho dotazu ohledně hubnutí, doporučoval bych osobní schůzku, kde bychom Váš problém detailněji rozebrali a popřípadě bychom doporučili dietní plán a možné procedůry zaměřené na problémové partie. A proto nás kontaktujte na telefoním čísle 724/108 500.

Těšíme se na Vás

S pozdravem Honza

ARIES, klinika komplexní estetiky, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 108 500

Jak se k nám dostanete?

Zobraz/skryj panel