Vaše příspěvky

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

Poděkování

Lenka Stiborková, 21.08.2015
Chtěla bych vám poděkovat za příjemně strávené odpoledne a za vaši obětavost dané věci.Bylo to moc hezké. Děkuji Stiborková

Krásný den, paní Lenko,

těší mne, že jste si grilování užila. Bylo to pro mne velmi zajímavé a přínosné setkání. Na této akci jsme chtěli nechat více prostoru na povídání, abyste měli možnost se ptát na vše, co Vás zajímá a jsem moc ráda, že jsem jsem měla možnost Vás více poznat. Ještě jednou Vám děkuji za účast a přeji příjemný zbytek léta.
 
S pozdravem
 
 
Vaše výživová poradkyně 
 
Jana

Poděkování

Lenka Koblásová, 20.08.2015
Pěkný večer Jano a Honzo, to, že jsem v dubnu dostala pozvánku na Vaši jarní akci, mi rozsvítilo srdce díky poznání dvou skvělých lidí a zároveň nastartovalo cestu ke splnění dálšího mého nastaveného cíle a to získat opět kondici a zhubnout. V dubnu jsem si řekla, že zhubnu, ale tak, jako je potřeba pomoci při jakémkoli se učení, i tady je správné se obrátit na odborníky. Konzultace s Janou doplněny cvičením s Honzou jsou logickou cestou jak si nastartovat organizmus a dívat se "konečně" na váhu s úměvem, najednou jsem viděla, že to jde... Jana mi dodává spousty skvělých receptů, poznala jsem nové chutě a naučila jsem se jíst tak, že se cítím v pohodě. Cvičení s Hoznou je, jak to řící v tom nej... superlativu - skvělé, různorodé, zábavné, relaxační ve smyslu pozitivního vyčištění si myšlenek a hlavně velmi velmi účinné. Akce grilování byla super a už se těším na další předvánoční akci. Moc děkuji a těším se na další setkání Lenka

Milá Lenko,

děkujeme Vám za Vaše slova chvály! Velice si jich vážíme. Největší pochvalu bychom ale chtěli dát my Vám! Vaše cílevědomost, odhodlání, důslednost a chuť, s jakou jste se pustila do hubnutí a cvičení, je obdivuhodná! Jste skvělý člověk plný pozitivní energie a je pro nás potěšením vidět, jak jste rozkvetla a záříte kolem sebe. Věřím, že nový životní styl Vás bude i nadále těšit a udržíte si svoji váhu a znovuzískanou kondici. Držíme Vám palce a těšíme se na naše další setkání!
 
S přáním krásného dne
 
 
Vaše Jana a Honza

Poděkování

Blanka Majerová, 20.08.2015
Tímto bych Vám chtěla poděkovat za příjemně strávené víkendové odpoledne při " letním zdravém grilování". Inspirovala jsem se a jistě nějaké recepty ještě letos vyzkouším, tak aby je mohla ochutnat rodina i mí známí. Na Vaší akci tohoto druhu jsem byla poprvé, byla jsem velmi spokojená a oceňuji profesionální, a zároveň velmi vřelý přístup organizátorů ke všem přítomným. Budu se těšit na další akce. Ještě jednou díky. Blanka Majerová

Krásný den, paní Blanko,

velice Vám děkuji za milé psaní! Jsem ráda, že se Vám s námi líbilo. Tato setkání nám přinášejí radost, kdy se s vámi můžeme podělit o vše, co nás baví a ukázat, že vařit jde i lehčeji. Bylo to i pro nás opět příjemné setkání plné pohodové atmosféry a už teď se velmi těším na naši další akci, kde najdete spousty nápadů a inspirace pro vánoční pečení, dozvíte se, jako o Vánocích nepřibrat a ochutnáte raw cukroví. Ještě jednou děkuji za Vaši účast.
 
S pozdravem
 
 
Vaše výživová poradkyně 
 
Jana

Letní grilování plné chutí

Renata Čápová, 19.08.2015
Dobrý den, obrovský dík všem, kteří se podíleli na "Letním grilování plné chutí"!!!! Byla to opět úžasná akce, výborné jídlo, spoustu zajímavostí a hlavně milí lidé!! Myslím, že i počasí nám nakonec přálo a už teď se těším na další akci!! Ještě jednou děkuji všem a přeji krásné dny plné pohody! Renata Čápová

Dobrý den, paní Renato,

jsem ráda, že se Vám s námi líbilo a odnesla jste si příjemné pocity. Naším cílem Vám bylo ukázat, že i při grilování se dají v rámci hubnutí připravit jídla, která jsou lehká, chutná a plná živin. Vůbec  totiž není potřeba se nijak omezovat a grilování se bát, či se mu vyhýbat. Vždyť co je na létě krásnější, než setkání s přáteli pod širým nebem u stolu plného pochoutek, které Vám Vaši cestu k vysněné váze nepřekazí. 

Já se budu velmi těšit, že se společně opět setkáme u "vánočního pečení" při naší další akci, kterou plánujeme v polovině listopadu. Ještě jednou děkuji za Váš zájem a přeji Vám krásný zbytek léta.

S pozdravem

 

Vaše výživová poradkyně

Jana

Hubnutí

Katka, 13.07.2015
Dobrý den, nedaří se mi zhubnout. Měřím 176 cm a vážím 87 kg. Pohybu mám dostatek (jízda na kole, tenis, běh, 1x týdně jumping), myslím si, že je chyba v jídelníčku. Potřebovala bych poradit ohledně jídla, co jíst, jaké porce, atd. Děkuji Katka.
Dobrý den, paní Katko,
 
je skvělé, že jste zvyklá tolik sportovat! To je pro úspěšné a trvalé zhubnutí výborný základ. Většina mých klientek, které se naučily sestavit si jídlo s obsahem všech živin, jíst správně před sportem a po sportu, měly v brzské době vidět výsledky.
Pokud máte tolik pohybu a přesto nehubnete, je možné, že máte nízký energetický příjem, kdy si tělo chrání energetické zásoby v podobě tukové tkáně, případně můžete mít v jídelníčku nedostatek jednotlivých živin. Těch příčin může být více.
Abych Vám mohla dát konkrétní doporučení, potřebuji znát o Vás více informací. Zejména se jedná o Váš věk, jaká jste prodělala onemocnění, případně jaké jste podstoupila operace, jaké berete léky, zda máte alergii, jak vypadala Vaše váha v průběhu života, zda jste držela nějaké diety, jak vypadá Váš denní režim včetně stravování, pitný režim, atd. Informací je skutečně mnoho.
 
Pokud byste měla zájem o osobní konzultaci, kde bych zjistila všechny informace, odhalila příčinu, proč se Vám nedaří zhubnout a dala Vám doporučení, kontaktujte mne na čísle 724 108 500, případně emailem estetika@ariesklinika.cz. Nyní máme akci na rychlokurz hubnutí - Hubneme do plavek za 950,- Kč na 5 týdnů (hodina konzultace vychází na 190,- Kč, normální cena je 250,- Kč).
 
Prozatím děkuji za Váš zájem.
 
S pozdravem
 
 
Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce 

Skupinové kurzy hubnutí

Zuzana, 16.06.2015
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte v plánu otevírat nějaký další kurz hubnutí. Teď jsem koukala, že tam máte nějaký, který v červnu končí.

Krásný den, paní Zuzano,

 
děkuji za Váš zájem. V současné době plánujeme program na letní prázdniny a září. Nový skupinový kurz hubnutí budeme otevírat 2. týden v září v úterý 8. 9. 2015 od 17:30 do 18:30 hod. 
 
Pokud byste nechtěla čekat až do září, ráda bych Vám nabídla možnost individuálních konzultací. Nyní máme akci rychlokurz hubnutí "Hubneme do plavek" na 5 týdnů za 950,- Kč. Hodina konzultace vychází na 190,- Kč. Normální cena je za hodinu 250,- Kč. Součástí každé konzultace je přeměření skladby těla a tělesných obvodů a samozřejmě výživové poradenství zaměřené zejména na skladbu jídla, nákup vhodných potravin, vaření chutných, rychlých a zdravých jídel a také zvládání zátěžových situací jako jsou víkendy, návštěvy a dovolená. 
 
Individuální konzultace bývají z hlediska hubnutí nejúspěšnější, jelikož se mohu věnovat pouze Vám a řešit Vaše konkrétní možnosti. Samozřejmě i skupinové kurzy hubnutí mají mnoho výhod, jako je zejména skvělá atmosféra, vzájemná podpora a motivace, které Vás v hubnutí ještě více podpoří.
 
Pokud byste měla jakékoliv další otázky, jsem Vám k dispozici na telefonním čísle 724 108 500, nebo na emailu estetika@ariesklinika.cz.
 
Prozatím děkuji.
 
S pozdravem
 

 

Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce

 

Poděkování

Jitka, 11.06.2015
Dobrý den slečno Šlajsová, nejdříve bych se Vám chtěla omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala. Když jsem musela zrušit naše poslední domluvené sezení, tak jsem se od té doby k Vám nějak stále nedostala. Přesto ale se mi podařilo zhubnout (i bez všeho dohledu:)) ještě dalších pár kilo a nyní se mi váha zastavila na 62 kg. To je hmotnost v kterou jsem ani nedoufala. Stále se snažím držet stravovací pravidla a návyky, o kterých jsme spolu hovořily, i když někdy trochu hřeším :), a společně se sportem jde dolů váha tak nějak sama. Proto bych Vám chtěla moc poděkovat za pomoc a podporu. Cítím se úžasně a na mou nynější postavu dostávám samé komplimenty. V každém případě se k Vám ještě chystám objednat moji 12-letou dceru, hned jakmile bude trochu volněji. Nyní finišují ve škole, výlety pak tábor… atd. Těším se na další setkání s Vámi a ještě jednou moc děkuji za všechno. Krásný víkend přeje Jitka

Krásný den, paní Jitko,

děkuji Vám za milé překvapení a mnoho skvělých zpráv! Velmi mě těší, že se Vám podařilo dále zhubnout. Za dva a půl měsíce snížit váhu o 7 kg je úžasný výsledek a já Vám k němu ze srdce gratuluji! Mám radost, že se cítíte skvěle a okolí nešteří chválou, kterou si zajisté zasloužíte.

Jsem ráda, že jsem Vám mohla pomoci! Byla s Vámi perfektní spolupráce! Pokud budete potřebovat se na mě obrátit, jsem tu pro Vás!

Ještě jednou Vám gratuluji k Vašemu obdivuhodnému úspěchu a přeji, ať se Vám i nadále daří!

Bylo mi potěšením!

S pozdravem

 

Mgr. Jana Šlajsová

výživový poradce 

Hubnutí po porodu

Ladislava, 01.06.2015
Dobrý den, chtěla jsem se informovat na celkovou cenu. Jsem 7 měsíců po porodu a nedaří se mi zhubnout 164cm/80kg, je to hrůza, nemůžu se s váhou dostat níže. Snažím se cvičit, ale toho času moc nemám spíše to doháním procházkami s kočárkem, moc bych potřebovala odbornou pomoc, děkuji

Krásný den, paní Ladislavo,

nejprve bych Vám chtěla pogratulovat k narození Vašeho dítěte!

Jsem ráda, že jste se na mě obrátila. Velice často maminky řeší redukci váhy pomocí drastických diet, kdy jejich mléko začne být nekvalitní, miminko má hlad a mléko mu již nestačí. Maminky jsou tak nuceny přejít na náhradní stravu a tím si znemožní další hubnutí. Hlavní dopad to má ale na miminko, kde se nesprávná výživa negativně podepíše na vývoji novorozence, zejména na jeho imunitě. Pokud již nekojíte, je možné začít s redukcí váhy. Velice ráda Vám pomohu s úpravou Vašeho stravování.

Nyní máme v červnu akci rychlokurz hubnutí - Hubneme do plavek, který je cenově výhodný. Je to individuální kurz na 5 týdnů, kdy každý týden probíhají se mnou hodinové konzultace. Cena kurzu je 950,- Kč, kdy hodina konzultace vychází na 190,- Kč. Normální hodina konzultace stojí 250,- Kč, půl hodina 150,- Kč. 

Naučím Vás, jak si správně poskládat jídelníček, aby obsahoval všechny živiny a byl energeticky nižší. Vysvětlím Vám, kdy a proč se u Vás objevují chutě na sladké a jak tomu předcházet. Naučím Vás orientovat se při nákupu potravin, předám Vám mnoho tipů na vaření a poradím jak zvládat návštěvy, oslavy a dovolenou. 

Nepoužívám žádné potravinové doplňky, ani nesestavuji klientům jídelníčky, ale naopak po nich žádám, aby mi ho psali oni sami. Mohu jim tak konkrétně ukázat, co je potřeba vylepšit a z jakého důvodu. Chci, aby se klienti naučili správně sestavit jídlo a v jakékoliv situaci si dokázali vybrat. Mým cílem je, aby se lidé při hubnutí cítili dobře a spokojeně, protože jen v tomto případě jsou schopni hubnutí vydržet a už se nebudou chtít vrátit k původnímu způsobu stravování, který je dovedl až ke mne. 

V případě vašeho zájmu mne můžete kontaktovat na telefonním čísle 728 108 500, nebo emailem na adrese estetika@ariesklinika.cz a domluvily bychom se na konkrétním termínu konzultace.

Děkuji za Váš zájem a těším se na setkání!

S pozdravem

 

Mgr. Jana Šlajsová

výživový poradce

 

Jarní párty plná zdraví

Kateřina Hynková, 30.04.2015
Ahoj Radko, chci Ti poděkovat za pozvání na tu sobotu. Moc se mi to líbilo, bylo to zajímavý a přínosný, navíc sympatický lidi. Ta Jana je bezva, rozumí tomu. Vydařená akce. Přeji pěkný pracovní týden. Kateřina Hynková

Dobrý den, paní Hynková,

těší mne, že jste byla s akcí spokojená. Je radost vidět, že je o téma zdravý životní styl veliký zájem. Tyto akce s přednáškou, ukázkou vaření a ochutnávkou jídel plánujeme dělat pravidelně, samozřejmě budu ráda, když se i nadále zúčastníte. Dále na klinice pořádám každý měsíc přednášku. V květnu je přednáška na téma: Psychologie hubnutí, aneb jak hubnutí vydržet a cítit se při něm dobře (21. 5. 2015, čtvrtek od 18-19). Jsem si jistá, že zde také najdete spousty zajímavých a praktických informací.

Ještě jednou děkuji za Vaši účast. 

S pozdravem

 

Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce

Jarní párty plná zdraví

Monika Kocourková, 30.04.2015
Po shrnutí Vaší perfektní akce co se přípravy, zábavy a informací týče, nezbývá než dodat: STO BODOU!!! Ještě jednou děkujeme VŠEM, paní Janě, Honzovi i panu doktorovi. Hezký a odpočinkový večer. Monika Kocourková

Dobrý den, paní Kocourková,

jsem moc ráda, že se Vám akce líbila. Věřím, že jste zde našla mnoho inspirace a tipů, jak obohatit Váš jídelníček. I pro nás to bylo velice příjemné setkání. Přinesli jste sebou výbornou atmosféru. Děkujeme Vám za účast a milé hodnocení a těšíme se v létě na další setkání.

S pozdravem

Mgr. Jana Šlajsová
výživový poradce

 

ARIES, klinika komplexní estetiky, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 108 500

Jak se k nám dostanete?

Zobraz/skryj panel