Vaše příspěvky

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

celulitida

Markéta, 23.04.2016
Dobrý den, už delší dobu řeším problém s celulitidou, snažím se cvičit, zdravě stravovat, masírovat, ale výsledek se nijak nedostavuje. Proto jsem se rozhodla, že bych využila nějakou z Vašich metod a objednala se na nějakou konzultaci. Děkuji za odpověď

Krásný den, Markéto,

na naší klinice nabízíme více možností jak odstranit, případně zredukovat celulitidu.
 
Nejúčinnější na odstranění hluboké celulitidy a tukové tkáně je přístroj Med Contour, který působí více lokálně. Pomocí nízkofrekvenčního ultrazvuku tak dochází k rozrušení tukových buněk. Ošetření ultrazvukovým aplikátorem probíhá jako příjemná masáž, poté následuje lymfatická masáž, která urychlí proces likvidace tukové tkáně. Výsledky jsou viditelné a hmatatelné již po prvním ošetření. Jedna procedura trvá cca 60-70 minut podle ošetřované oblasti.
 
Dále nabízíme možnost odstranění celulitidy přístrojem Eximia. Jedná se o přístroj, který pracuje na principu nasávání pokožky do masážní hlavice, kde dochází k jejímu prokrvení, zpevnění, vyhlazení a následně k navrácení elasticity kůže. Jedna procedura trvá 40 minut.
 
Nejlepší a nejefektivnější je kombinace těchto dvou přístrojů. K dokonalému výsledku je ideální balíček 5x ošetření, tj. 2 x ošetření pomocí přístroje Med Contour za 2.360,- Kč a 3 x ošetření přístrojem Eximia za 2.240,- Kč. Celkem tedy 5x ošetření za 4.600,- Kč.
 
Velice ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci, kde bychom si řekly případné možnosti. Zavolejte mi, prosím, na číslo 724 108 500 a domluvíme si spolu konkrétní termín.
 
Prozatím děkuji za Váš zájem.
 
S pozdravem
 
Jana Šlajsová
výživová poradkyně
 


 

Poděkování

Věra, 26.03.2016
Touto cestou chci opět poděkovat naší výživové poradkyni Janě, za přednášku o správném nakupování zdravých potravin, na které jsem byla v Novém Městě nad Metují. Opět skvělý nápad, jak nám vysvětlit, co vše nás má na obalech zajímat a na co si dát pozor a čemu dát při nákupech přednost. Byl to opět zajímavý večer, plný nových poznatků a rad.Čas stávený ve Vaší přítomnosti utíká jako voda, vytváříte kolem sebe kouzelnou atmosféru a člověk by Vás mohl poslouchat hodiny a hodiny. Musím se opakovat, jste prostě SKVĚLA!!! A hlavní je, Veše rady FUNGUJI !!! Přeji Vám brzké uzdravení, hodně energie a díky za to že jste!!! S přátelským pozdravem Vaše klientka Věrka

Milá Věruško.

Děkuji Vám! Děkuji, že věříte naší práci. Že jste ráda v naší společnosti. Že jste naším přítelem. Skutečně si toho vážíme a vždy je nám velkým potěšením Vás vidět!

Splnil se mi můj sen "pomáhat lidem". Dělat je zdravější, krásnější, šťastnější. Tato práce mne velmi baví a stále hledám cesty, jak bych vám všem mohla ukázat, že hubnout se dá s chutí, jíst se může všechno, ale v rozumném množství a jak je důležité používat "selský rozum" proto, abychom se v té džungli s dietami, jídlem a hubnutím úplně neztratili.

Věřím, že se brzy uvidíme na našich dalších akcích, které momentálně plánujeme. Ať už na přednášce "Tuky - mýty a fakta", "Lepek není strašák" a "Vánoční zdravé pečení", nebo na naší letní párty, která bude nabitá vším co se týče sportu. Více informací a přesné termíny Vám samozřejmě včas pošleme.

Přeji Vám krásné jarní dny a těším se opět naviděnou.

Vaše výživová poradkyně

Jana

 

Měření

Andrea, 02.03.2016
Dobrý den :) chtěla bych se zeptat, zdali zde také děláte tělesnou analýzu? :) Děkuji! Andrea

minimální věk

tereza, 16.02.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od kolika let je možno chodit na skupinové kurzy hubnutí.

Krásný den, Terezko,

věkovou hranici u skupinových kurzů hubnutí nemáme nijak omezenou.  Samozřejmě pokud by se jednalo o věk pod 15 let, je lepší, pokud kurzy navštěvuje i jeden z rodičů. Zejména kvůli informacím o tom, co je dobré nakupovat a proč, kvůli vhodné přípravě jídel a hlavně kvůli jejich dostatečné podpoře.

V rámci mých konzultací stále více přibývá dětí a dospívajících s nadváhou či obezitou a já jsem velmi ráda, že už od nízkého věku jim mohu ukázat, jak se stravovat, aby nemusely svou váhu v pozdějším věku řešit. Nejen kvůli estetické stránce, ale hlavně kvůli možným zdravotním komplikacím.

Snažím se, aby jim jídlo chutnalo a měly dostatek všech živin pro jejich vývoj. Radím jim, co si samy mohou připravit bez pomoci rodičů a společně hledáme, co je baví.

Výživa dětí má svá specifika, ale obecné zásady správného stravování platí pro všechny.

Pokud budete mít jakékoliv další otázky, můžete mne zkontaktovat na tel. č. 724 108 500 nebo e-mailem na adrese estetika@ariesklinika.cz.

Prozatím děkuji za Váš zájem.

S pozdravem

 

Jana Šlajsová

výživová poradkyně

Poděkování

Věra, 27.01.2016
Dobrý den, připojuji se k lidičkám, kteří Vám chtějí poděkovat. JANO A HONZO jste super!!! Patří Vám jen samé diky a obdiv, co všechno pro nás,kteří se rozhoupali udělat něco pro svoje tělo děláte a vymýšlíte!!! Na návštěvu u Vás se vždy těším, příjemné prostředí, milí lidé, se snahou poradit a pomoci!!! Letní grilování i Vánoční pečení bezva nápad a bylo super vidět a ochutnat přímo ty dobrůtky, které se nechají vykouzlit ze surovin, které byli pro nás kdysi nepochopitelné a nyní je bez problémů konzumujeme, hlavně správně a k tomu si na nich i pochutnáme. Přiznám se, že jsem zkusila mnoho diet e experimentů na hubnutí, ale bylo to jen trápení a výsledek takřka žádný!!! Takže ještě jednou veliké díky za Váš přístup k nám, za to že jste a jaký jste !!! SUPER Všude Vás jen chválím a doporučuji. Ještě jednou díky moc a přeji Vám stále více spokojených klientů. S pozdravem a přáním pěkného dne Věra

Vánoční pečení

Renata Čápová, 30.11.2015
Dobrý den, akce "Vánoční pečení" opět nezklamala!!! Úžasná atmosféra, spoustu dobrůtek na ochutnání a skvělých rad pro všechny! Vám všem za tuto akci velký dík!! Přeji klidné vánoce a do nového roku vše dobré!

Krásný den, paní Renato,

je pro nás velice příjemné setkávat se s Vámi při našich kurzech zdravého vaření. Jsem ráda, že jste naši pravidelnou účastnicí a že Vás naše přednášky s ukázkou zdravého vaření obohacují.
I díky Vám jsou tyto akce plné pohody, smíchu a příjemného setkání lidí, kteří se zajímají o to jak lépe a zdravěji žít. Budu věřit, že si na nás při vánočních nákupech potravin vzpomenete a vánoční jídelníček sebe a svých blízkých třeba o něco málo obohatíte.
 
Ještě jednou Vám děkuji za Vaši účast a těším se na naše další setkání opět na jaře.
 
Přeji Vám krásné Vánoce plné pohody a v novém roce hlavně hodně zdraví.
 
S pozdravem
 
Vaše výživová poradkyně Jana

Poděkování

ARIES ESTETIKA, 16.10.2015
Chci poděkovat všem, co se zůčastňují mých skupinových cvičení a vytváří tu opravdu super sportovní atmosféru. Díky právě VÁM, to cvičení je tak fajn. Vždy když se na vás během cvičení podívám, tak vidím ve vás tu obrovskou sílu a odhodlání s kterou do jednotlivých hodin jdete. Právě díky tomu jste vždy zase o kousek blíže k vašemu cíli. Jste pro mě obrovským motorem a právě taky díky vám vím, proč svoji práci dělám a proč mě tak baví. Děkuju! S pozdravem Honza a v úterý se na vás těším na značkách

Poděkování

Jaroslava, 04.10.2015
Dobrý den. S nastávajícím podzimem se mi vrací vzpomínky na příjemně strávené odpoledne na Letním grilování a už se těším na předvánoční akci (už je znám termín - i předběžný?). Chtěla bych celému kolektivu, především však výživové poradkyni paní Janě a trenérovi panu Honzovi poděkovat nejen za tuto akci, které jsem se zúčastnila. Současně Vám chci poděkovat za to, že jste mi pomohli v mém rozhodnutí a úspěšném úsilí změnit mou životosprávu a zhubnout. S Vaší odbornou pomocí a vedením se mi podařilo nejen zhubnout, ale z hlediska zdravotního především optimalizovat hladinu cholesterolu i ostatní biochemické parametry. A k tomu nemalá úleva pohybovému aparátu, který už nezatěžuji nadbytečnými kilogramy. Ještě jednou děkuji a velmi se těším na další setkání. Jaroslava
Dobrý den, paní Jaroslavo,
 
nejprve Vám chci poděkovat za krásné psaní a mnoho skvělých zpráv. Těší mne, že jste si na nás vzpomněla. Je radost pomáhat lidem k tomu, aby byli zdravější, spokojenější a plní energie. Vaše výsledky jsou obdivuhodné (pozn. 15 kg za tři měsíce) a já Vám ještě jednou ze srdce gratuluji. Vaše důslednost se kterou jste chodila na cvičení a zájem o zdravé stravování Vám pomohly k Vašemu cíli.   
 
Je příjemné číst, že se Vám odpoledne při "Letním grilování" líbilo a těšíte se na naší další akci. "Vánoční pečení" se bude konat v sobotu 21. 11. 2015 od 16 hod. Opět bude akce rozdělena na část s přednáškou, kde se můžete těšit na řadu zajímavých témat, jako je syrová (raw) strava, použití přírodních sladidel na pečení a samozřejmě Vám poradím, jak o Vánocích nepřibrat. V druhé části budeme společně připravovat zdravější a méně kalorické vánoční cukroví. Přiznám se, že na tuto akci se už velice těším. Věřím, že si spolu užijeme další příjemné setkání plné pohodové předvánoční atmosféry. Přihlásit se můžete emailem na estetika@arieklinika.cz, nebo telefonicky na 724 108 500.
 
Ať se Vám stále jen daří!
 
Vaše výživová poradkyně
 
Jana


 

Poděkování

Monika Majerová, 25.08.2015
Touto cestou děkuji za příjemně strávené sobotní odpoledne na akci "Letní grilování plné chutí". Již podruhé jsem se zúčastnila Vaší akce o zdravém stravování a pohybu, opět jsem získala nové netradiční recepty, které jsem mohla na místě také ochutnat. Akce se mi moc líbila, byla příjemná atmosféra a již teď se těším na další setkání. Monika
Krásný den, paní Moniko,
 
je pro nás potěšením, číst Vaše řádky! Velice si vážíme Vaší opětovné účasti a těšíme se na další společné setkání. Připravujeme pro vás jednoduché a zajímavé raw recepty na Vánoce a vánoční pečení, které Vám jistě probudí chuťové buňky. Já osobně čas Vánoc miluji. Vždy jsou pro mne takovou malou výzvou, jak bych mohla pohostit mé blízké zdravými lahůdkami opět trochu jinak. 
 
Přeji Vám co nejbarevnější podzim
 
Vaše výživová poradkyně
 
Jana

Poděkování

Petra Špačková, 24.08.2015
Dobrý den, děkuji za uspořádní akce "Letní grilování plné chutí", která pro mě byla inspirací, získáním zajimavých informací o zdravém stravování a v neposlední řadě příjemně stráveným odpolednem. Zápal, s jakým Mgr. Jana Šlajsová a Honza Valášek ke zdravému způsobu života přistupují, je vskutku nakažlivý. Těším se na další setkání. Petra Špačková

Krásný den, paní Petro,

děkujeme za Vaši chválu. Jeden z mých oblíbených citátů je "Kdo chce zapálit, musí sám hořet" a já jsem velmi ráda, že pro Vás byla akce inspirativní a alespoň trochu se nám podařilo ve Vás rozdmýchat chuť žít zdravěji. Ještě jednou děkujeme za Vaši účast.
 
S pozdravem
 
 
Vaše výživová poradkyně
 
Jana
 

ARIES, klinika komplexní estetiky, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 108 500

Jak se k nám dostanete?

Zobraz/skryj panel