Vaše příspěvky

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

Poděkování

Eva, 06.12.2017
Milá Janičko a Honzo, moc děkujeme za úžasný kurz - pečení vánočního cukroví. Bylo to pro nás inspirující a poučné zároveň. Cukroví se povedlo a o bramborovém salátu ani nemluvím... jiný už dělat nebudu. :-) Je vidět, že svoji práci děláte s nadšením... Eva a Irena

Poděkování

Věrka, 01.12.2017
Ahojda Jani a Honzo, zas jeden z vydařených večerů u Vás v Ariesu na Zdravém předvánočním pečení, se špetkou humoru,nových nápadů na cukroví, rad a tipů jak ty vánoce plné hojnosti, jídla pití a návštěv s pohoštěním zvládnout. Co více dodat, bylo to opět fajn setkání a budu se těšit zase na další. No prostě zase jste nezklamali a ať se stále daří :-) Tak a na závěr přeji pěkný adventní čas a svátky vánoční, plné pohody a jen dobré nálady. Se srdečným pozdravem Věrka

Poděkování

Lenka, 16.07.2017
Chci vám touto cestou poděkovat za krásné odpoledne ve vaši příjemné společnosti . Vše bylo výborné a moc sme si to užili. Budu se těšit na další setkání s vámi.

poděkování

Věrka, 24.04.2017
Ahojda Jančo a Honzíku, co jiného než poděkovat za opět velmi vydařený podvečer u Vás v Ariesu na vaření. Vždy super atmosféra, pohoda a hlavně nové rady a recepty. Kdo má rád špenát - roláda úžasná i hrášková pomazánka a salátek. Myslím, že taky od Vašeho večera se dali všichni na klíčení semínek :-)))!!! Dokonce si každý den zacvičím nový cvik, který neznal ani náš cvičitel :-)))!!! Bylo to opět fajn, zvládli jste to super i ve dvou s lehkostí a humorem. Co říci závěrem, díky ze to že jste, ať se Vám daří a těším se opět ne setkání s Vámi. Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne Věrka

Hubnutí

Erika, 07.04.2017
Dobrý den! Mám problém s hubnutím! Je mi 38 let. Před 5 lety jsem prodělala hormonální léčbu kvůli otěhotnění, miminko se nepovedlo ale kila zůstala a myslím že mám i zpomalený metabolizmus, nejde mi zhubnout. Zkoušela jsem toho hodně, diety, detox podle Antonie Mačingové, pořídila jsem si i trenažér, s manželem jezdíme na kole, si jen rekreačne ale je to pohyb.Pracuju v administrativě a přece ty kila jsou znát že jsem ešte nabrala, že většinu dne sedím. Do toho mám chutě na sladké skoro každý den, nevím jak si mám zrychlit metabolizmus a odstranit moje chutě! Můžete mi prosím poradit co mám dělat?Děkuji za odpověď!Erika

Krásný dobrý den,Eriko, 

mám velikou radost, že jste se na mě obrátila. Vidím, jak se lidé dlouhá léta trápí, když chtějí zhubnout a kolik je ta snaha stojí energie a úsilí. Abych Vám mohla dát konkrétní doporučení jak zhubnout, potřebuji o Vás vědět více informací. Nejčastěji se setkávám s tím, že  lidé jedí velice málo, omezují už od rána příjem energie, vynechávají přílohy, pečivo a pak mají chutě na sladké, večer se drží zuby nehty, aby si nic nevzali k jídlu, dlouhodobě to takto nevydrží, jsou unavení, podráždění a hladoví a tak se vrací k původnímu stravování. Dále také zařazují do jídelníčku málo bílkovin (tj. masa, šunky, mléčných výrobků, sýrů, vajec, luštěnin,…), které dokáží tělo zasytit a zrychlit náš metabolismus (bílkoviny jsou pro tělo složité na zpracování, tak musí více pracovat). Častokrát mé klienty učím nebát se najíst, užívat si každé jídlo s chutí a radostí a výsledky se brzy dostavují. Nejsou potřeba žádné doplňky stravy, ani diety. Myslím si, že u Vás bude potřeba jen něco málo poupravit, abyste neměla ty chutě na sladké a uvidíte, že se budete hned cítit daleko lépe. Zavolejte mi a domluvíme si nezávaznou konzultaci. Telefon na mě je 724 108 500. Těším se na zavolání. S pozdravem

Mgr. Jana Havlíčková

výživová poradkyně

 

Vánoční pečení

Jana S., 11.12.2016
Tak nám už vánoce začaly klepat na dveře a to byl signál pro naši neúnavnou trojici Jana - Honza - Markétka k dalšímu podvečeru v Třebešově. Tentokrát se sekalo, hnětlo, peklo, ochutnávalo. Taky trochu poučení pro nás posluchačky a začínající zdravě se stravující účastnice . Krásný podvečer u slaného i sladkého pokušení, svařáčku i zázvorového čaje. Jako vždy krásná a pohodová atmosféra. Díky vám. Pěkný adventní čas a krásné vánoce všem, kteří připravily toto posezení i těm, co budou tyto řádky číst. Jana .

Milá Janičko,

děkujeme za milá slůvka! Opět jste nás zahřála na srdci.

Je úžasné sledovat, jak se nám měníte před očima! Zájem s jakým se pustila do hubnutí,  jak zkoušíte nové recepty, našla jste si pohyb, který vás baví a hledáte možnosti a radujete se z vašich úspěchů...Mám z Vás opravdu radost! Je příjemné číst, že se s námi cítíte dobře a že vám chutná, co připravíme!

I Vám přejeme krásné vánoční svátky plné pohody, lásky a radosti. Užijte si je do polosyta:) a já už se opět těším, až uvidím váš nakažlivý úsměv.

S pozdravem

Vaše výživová poradkyně

Jana 

Poděkování

Věra, 01.12.2016
Ahojda do V. Třebešova :-) Konečně jsem se dostala k tomu, abych poděkovala naší trojci Janče, Honzovi a Markétě za bezva večer u předvánočního pečení. Spousty dobrých rad, nápadů a nových chutí i názorná ukázka jak na to :-))). No prostě jako vždy super večer který nezklamal. Díky za to, že jste a ať se Vám stále daří. Se srdečným pozdravem Věrka

Krásný den, Věruško,

opět veliké díky! Jste vážně skvělá! Patříte mezi naše nejvěrnější účastnice kurzu vaření a za to vám z celého srdce děkujeme! Je fajn vidět, že vás nový způsob stravování stále baví a hledáte cesty, jak mít jídelníček ještě pestřejší.

Vaše přítomnost na našich akcích nás nesmírně těší!Děkujeme ještě jednou za to, že jste!

Do Malé Skalice zdraví celý tým ARIES:)

Poděkování

Jana S., 25.10.2016
Připojuji se k velkému poděkování paní Janě a její spolupřednášející Markétě za pěkné pozdní odpoledne a večer. Přestože chyběl jejich třetí kolega Honza, kterého si v nepravý čas vybral virus a sedl na něj, byl večer zajímavý.Měl jednu vadu - byl krátký. Šla jsem trochu s obavami, neboť můj " odpor" k červené řepě, pramenící ve školní jídelně, byl moc velký, ale ouha. Pomazánky, dýňové mafinky a masové kuličky s červenou řepou - jedním slovem výborné. Dýně nikdy v mém jídelníčku nebyly, ale cheesecake jedinečný. Rovněž z výkladu paní Jany Havlíčkové bylo znát, jak pečlivě se připravila a jak hluboké znalosti má.Děkuji za rychlé zaslání receptů. Děvčata díky a už se těším na další.
Krásný den, Jani,
 
jsem nesmírně ráda, že jste v sobě našla odvahu a přišla okusit dobroty z červené řepy a dýně. Velmi nás potěšilo, že jste si pochutnala a našla další zajímavé potraviny, kterými si můžete zpestřit jídelníček.
 
Naším cílem je vás obohatit o nové chutě a nápady, ukázat vám jak je úžasné experimentovat v kuchyni a samozřejmě vám předat zajímavé informace o všem co se týká zdravého životního stylu. 
 
Ještě jednou děkujeme za vaši účast a slova chvály. Velice si toho ceníme!
 
Mgr. Jana Havlíčková
výživová poradkyně
 

Poděkování

Věrka, 16.10.2016
Poděkování naší výživové poradkyni Janče a její asistentce Makétě za opět vydařený večer vaření s červenou řepou a dýní. Zase spousty rad, nápadů a receptů. Moc pěkně strávený večer. Po takových večer si člověk klade otázku sám sobě, proč takové dobroty nejedl už dríve :-)))! Dýňový dortík-super, pomazánka a mufínky neodolatelné a masové kuličky s červenou řepou velmi zajímavé a dobré a to řepa není moje parketa.Už se těším na připravované vánoční pečení Ještě jednou díky a už se těším na další setkání. Se srdečným pozdravem Věrka

Milá Věruško,

je pro nás velmi příjemné a povzbuzující číst Vaše řádky. Oceňuji, že i když řepa není Váš veliký kamarád, přišla jste na kurz a nebála se ji ochutnat. Věřím, že jsme Vás přesvědčily, jaké úžasné vlastnosti řepa má a budete si ji častěji zařazovat do jídelníčku. 

Chtěla jsem i já Vám poděkovat za to, jak akivně jste se účastnila vaření, děkuji za vaši spontánnost a věrnost na našich akcích. Skutečně si toho vážíme!

Vánoční kurz zdravého pečení už se blíží. Moc se těším, až Vám opět poodhalíme, jaké pochoutky můžete připravit svým blízkým na Vánoce.

Prozatím Vám přeji krásný podzim.

S pozdravem

Vaše výživová poradkyně

Jana  

kurz hubmutí

Žaneta, 02.06.2016
Dobrý den, kdy plánujete skupinové hubnutí Děkuji Žaneta

Krásný den, Žaneto,

skupinový kurz hubnutí zahajujeme  v úterý 13. 9. 2016 od 17:30 do 19 hod. Kurz potrvá 10 týdnů, každý týden 1,5 hod. Cena za 10 týnů činí 1.200,- Kč. 

  • Společně budeme upravovat vaše stravovací návyky
  • Vyfotíme vás před i po skončení kurzu
  • Naučíte se, jak si správně sestavit jídelníček v jakékoliv situaci, který bude energeticky nižší a živinově vyvážený
  • Naučíte se vařit chutná a zdravá jídla z běžně dostupných potravin
  • Čeká vás návštěva supermarketů, kde se konkrétně naučíte, jaké potraviny vybírat a proč
  • Zaměříme se na zvládání stresových a zátěžových situací, jako jsou oslavy, návštěvy, restaurace, dovolená, atd.
  • Poradím vám, jak hubnutí vydržet a cítit se při něm dobře

BONUS: Mini kurz líčení s kosmetickou poradkyní.

Rezervaci můžete provést do 31.8.2016, telefonicky na čísle 724 108 500, nebo emailem estetika@ariesklinika.cz.

V případě, že byste chtěla začít s hubnutím už dříve, nabízíme také individuální kurzy hubnutí, kde se věnuji pouze Vám. Nyní máme 10% slevu, kurz stojí 2.700,- Kč (normální cena je 3.000,- Kč) a zahrunuje 1 vstupní konzultaci 1,5 hod a 7 následných konzultací 1hod.

Pokud bych Vám mohla doporučit, určitě bych nečekala až na září. Jaro a léto je nejlepší období na hubnutí. Okolo je spousty skvělé zeleniny a ovoce, příroda vás láká k pohybu a tělo se chce zbavit zbytečné zátěže.

Už  neváhejte, ráda pomohu i Vám.

Těším se na zavolání.

S pozdravem

 

Mgr. Jana Šlajsová

výživová poradkyně

ARIES, klinika komplexní estetiky, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 108 500

Jak se k nám dostanete?

Zobraz/skryj panel